U Kraljevu 76 novozaraženih koronavirusom

U Kraljevu 76 novozaraženih koronavirusom

693
0
Podeli
Epidemiološka situacija na teritoriji grada Kraljeva je promenjena:
U poslednjih 24 časa testirano je 156 uzorka  brisa PCR metodom na prisustvo Korona virusa iz zdravstvenih ustanova sa područja Grada Kraljeva. Od ukupnog broja 3 uzorka su kontrolni brisevi od kojih je 1 ponovo pozitivan a kod 136 uzoraka od osoba sa simptomimima bolesti Kovid 19 prisustvo virusa je potvrđeno kod 74 osobe. 17 uzoraka je od osoba testiranih po drugim indikacijama gde je virus detektovan kod 2 uzorka, tako da je 76 ukupan broj novoregistrovanih slučajeva infekcije SARS-CoV-2 virusom na dan 15.novembar. Od početka epidemije u Kraljevu  je ukupno – 2.538 potvrđenih slučajeva.
Epidemiološka situacija u Raški je promenjena, potrvđeno je još 22 nova slučaja koronavirusa, dok je u Vrnjačkoj Banji potvrđeno još 9 novih slučajeva pozitivnih na Covid 19.
Od poslednjeg izveštaja sa teritorije Grada u OB Studenica, na kpvid odeljenju je 39 pacijenata, na neinvazivnoj ventilaciji je 5 pacijenata, na intezivnoj nezi 7, na invazivnoj ventilaciji 1 pacijent. Nažalost, od poslednjeg izveštaja od koronavirusa preminule su dve osobe.

Nema komentara

Ostavite komentar