“ALEKSANDAR VUČIĆ – ZA BUDUĆNOST PREŠEVA” NAZIV OBJEDINJENE SRPSKE LISTE KOJA JE...

“ALEKSANDAR VUČIĆ – ZA BUDUĆNOST PREŠEVA” NAZIV OBJEDINJENE SRPSKE LISTE KOJA JE PREDATA U PREŠEVU

768
0
Podeli

Nakon raspisivanja vanrednih lokalnih izbora u Preševu koji su zakazani za 28. mart,predstavnici objedinjene srpske liste „Aleksandar Vučić – za budućnost Preševa“ predali su listu.

Pre predaje liste organizovan je sastanak u prostorijama Srpske napredne stranke u Preševu kome je prisustvovao predsednik IO SNS Darko Glišić, potpredsednik IO SNS Dragan Stevanović kao i predsednik GrO SNS u Vranju Slaviša Bulatović, potpredsednik dr Slobodan Milenković, potpredsednik Goran Nikolić, predsednik OO SNS Bujanovac Nenad Mitrović, predsednik OO SNS Trgovište Nenad Кrstić, predsednik OO SNS Vladičin Han Goran Mladenović i načelnik Pčinjskog okruga Srećko Pejković.

– Mi smo se potrudili da kao pre tri godine objedinimo sve srpske stranke i da izađemo zajedno na jednoj listi zbog čega sam zahvalan svima koji su imali razumevanja da srpski nacionalni korpus ovde u Preševu stave na jednu listu, da tom podrškom uđemo u lokalni parlament i da onda preko svojih predstavnika u lokalnom parlamentu, zaštitimo interese srpskog naroda na teritoriji Preševa – rekao je za TV Vranjska plus, predsednik IO SNS Darko Glišić.

Prvi na listi, Branko Trajković predsednik OO SNS u Preševu rekao je da očekuje da od 38 odbornika srpska lista dobije 2 odbornička mesta.

Na listi „Aleksandar Vučić – za budućnost Preševa“ je 8 stranaka: SNS, SPS, PUPS, SRS, JS, Pokret socijalista, Srpska Desnica i Srpska stranka Zavetnici.

Nema komentara

Ostavite komentar