SVETSKI TREND STIGAO U KRALJEVO

SVETSKI TREND STIGAO U KRALJEVO

618
0
Podeli

Od sada je moguće poručivanje hrane, namirnica i BILO ČEGA na kućnu adresu

Jedna od vodećih svetskih platformi za dostavu hrane, Glovo, od sada je prisutna i u Kraljevu. Time se grad na Zapadnoj Moravi, Ibru i Ribnici pridružio međunarodnoj porodici od preko 400 gradova iz 26 zemalja širom planete, kao što su Barselona, Madrid, Rim, Varšava ili Lisabon. Zahvaljujući ovome, stanovnici Kraljeva putem Glovo aplikacije mogu da poručuju bilo šta na kućnu adresu i da očekuju brzu i efikasnu dostavu.

Između ostalog, stanovnici Kraljeva imaće širok izbor restorana, prodavnica i apoteka, iz kojih mogu poručivati proizvode koristeći ovu popularnu aplikaciju. Jedina stvari koju svako mora da uradi kako bi uživao u brojnim pogodnostima ove jednostavne, praktične i korisne platforme jeste da na svoj mobilni telefon besplatno preuzme Glovo aplikaciju. Istovremeno, novi korisnici iz Kraljeva će sledeće dve nedelje imati potpuno besplatnu dostavu, što je takođe jedna od pogodnosti.

U početku, usluga će biti dostupna u centru grada, Grdici, u Boračkom naselju, delu Vojnog naselja, Pic-mali, delu Ribnice, Higijenskom zavodu i delu Bogavčevog brda, pokrivajući na taj način veliki deo Kraljeva, dok će ulicama ovih delova grada “krstariti” Gloveri, kuriri prepoznatljivi po velikim žutim rančevima u kojima korisnicima dostavljaju šta god odaberu iz bogate ponude.

“Zadovoljstvo nam je da stanovnicima Kraljeva ponudimo isto što i žiteljima Barselone, Rima, Lisabona i stotinama drugih svetskih gradova u kojima Glovo posluje, a to je novo iskustvo u poručivanju hrane i ostalih proizvoda putem savremene aplikacije. Građani Kraljeva mogu da računaju na nas kada ogladne ili im zatreba pomoć u kupovini namirnica i lekova, kada ne stižu da kupe poklon ili garderobu koju su planirali, pa čak i kada zaborave ključeve, punjač ili kišobran. Naša želja je da svakodnevicu svojih korisnika učinimo lakšom i jednostavnijom i da svakome damo pristup bilo čemu u njihovom gradu” – istakao je Branimir Đurović, direktor kompanije Glovo u Srbiji. 

U vremenima kada je, zbog pandemije Kovid-19, preporučljivo izbegavanje mesta sa mnogo ljudi i direktan kontakt sa drugim osobama, Glovo predstavlja odličnu priliku za poručivanje bilo čega, bez napuštanja sopstvenog doma, dok beskontaktna dostava svim korisnicima pruža dodatnu bezbednost. 

“Očekujemo da se, kao i u drugim gradovima, najviše poručuje hrana. Kraljevo se može pohvaliti odličnom ponudom lokalnih restorana koji su vrlo popularni, a neki od njih će svakako da se nađu i u našoj ponudi. S druge strane, brendovi kao IDEA ili DM samo su neki od partnera od kojih će naši korisnici moći da poručuju namirnice, dok će korišćenjem kategorije “anything” moći da odaberu šta god požele, pod uslovom da staje u Glovo torbu” – kaže Đurović.

Glovo postoji u Srbiji od 2019. godine, a trenutno posluje u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu, Subotici, Pančevu i Čačku. Pored Kraljeva, danas je svoje poslovanje proširio i u Zrenjanin, a u planu je širenje i na druge gradove.

Nema komentara

Ostavite komentar