NOVO NA TRŽIŠTU – FOLIJE КOJE ŠTITE VAŠE MOBILNE UREĐAJE, OŠTEĆENI EКRANI...

NOVO NA TRŽIŠTU – FOLIJE КOJE ŠTITE VAŠE MOBILNE UREĐAJE, OŠTEĆENI EКRANI POSTAJU STVAR PROŠLOSTI

515
0
Podeli

Zaboravite na ogrebotine i oštećenja uz najdugotrajniju zaštitu za vaše uređaje. Pametni uređaji su još uvek jako osetljivi na spoljne uticaje, pa i najmanji udarac može biti koban za njih. Dovoljna je sekunda nepažnje da pretvori vaš skupoceni komad tehnologije u razbijeni komad stakla i plastike.

Da izbegnete ovakve situacije, nudimo vam rešenje! Ako želite najotporniju i najbolju zaštitu za svog mobilnog ljubimca, obratite se „Mobile Outfittersima“!

Кompanija „Mobile Outfitters“ deluje širom sveta, a njihove „Clear-Coat“ folije su razvijene i proizvedene u Sjedinjenim Američkim Državama, što im daje garanciju kvaliteta i dugotrajnosti.

POGLEDAJ PRILOG:

Folije su potpuno providne i maksimalno otporne, a možete birati između „Original“, „Fusion“ ili „Matte“ opcije. „Original“ i „Matte“ zaštitne folije sprečavaju ogrebotine, odsjaj sunca i mrlje od otisaka, dok „Fusion“ folija, koja je ujedno i najjača, štiti vaše uređaje prilikom pada sa sedam metara visine, ali i od direktnih te jakih udaraca!

Clear-Coat“ folije nisu rezervisane samo za mobilne telefone, njima možete zaštiti i ostale uređaje poput tableta, laptopa ili pametnog sata.

Svim kupcima omogućen je program doživotne zamene kupljenih proizvoda i to neograničen broj puta. Ako se vaša folija ošteti, u svakom trenutku možete dobiti zamenu, a plaćate samo uslugu instalacije.

Osim „Clear-Coat“ folija, u Mobile Outfitters ponudi možete izabrati između najsnažnijeg USB kabla „Anchor Power“, stilizovanih folija „Style Skins“, a tu je i „Pruvia 360º“, antibakterijska zaštitna folija sa jonima srebra.

Кako do svoje Clear-Coat folije?

Ako imate bilo kakva pitanja oko zaštite svojih mobilnih uređaja, Mobile Outfitters tim vam uvek stoji na raspolaganju.

Javite im se putem telefona 060/032-44-53, posetite njihovu internet stranicu www.moutfitters.rs ili svratite do njihove prodavnice u ulici Hajduk Veljkova 18 u Kraljevu.
Radno vreme prodavnice radnima danima od 9 do 17 časova. Subotom od 9 do 15 časova.

Dobijte svoje odgovore već danas i obezbedite vašem telefonu i ostalim uređajima najjaču zaštitu!

Nema komentara

Ostavite komentar