JANjUŠEVIĆ: Kurtijeva saopštenja su postala Đilasova

JANjUŠEVIĆ: Kurtijeva saopštenja su postala Đilasova

557
0
Podeli

Reče siroti Đilas: Da li Aleksandar Vučić zaista misli da bilo ko pametan veruje da on i njegova porodica žive kako žive od 150.000 dinara plate, saopštio je Krsto Janjušević, član Predsedništva Srpske napredne stranke.

– Da li iko veruje da ovde ne polaziš od sebe Dragane? Da li iko veruje Dragane da si stekao 619 miliona evra samo zato što si kako kažeš jedini znao tablicu množenja u Srbiji, a i pomalo deljenja? Vidiš li Dragane da su ti Kurtijeva saopštenja postala politika i kampanja protiv Vučića? – rekao je Janjušević i dodao:

– Saznali su Dragane ljudi u Srbiji da se iza “velikog brata” krije veliki lopov!

– Dragane, veliki matematičaru i mašinski mozgu, za vreme tvoje vlasti u Srbiji je ostalo bez posla 5 × 100.000 ljudi! Dragane, za vreme tvoje vlasti tvoj predsednik reče šta će nam vojska, a ti policajcu koji te zaustavio u prekršaju, da ćeš se boriti da ostane bez posla! Za vreme tvoje vlasti Dragane rekoše sačekajte sa “proglašenjem nezavisnosti Kosova” dok ne prođu izbori! – ističe Janjušević i dodaje:

– Za vreme tvoje vlasti Dragane je bila veća verovatnoća da negde proradi vulkan u Srbiji nego asfaltna baza za auto-put! Za vreme tvoje vlasti Dragane u domaćinstvima našeg čestitog naroda su jedino radili strujomer i vodomer!

– Kada tebi i tebi sličnima Kurtijeva politika postane program, kompliment je reći da ste samo dotakli dno… – kaže on.

Izvor: pink.rs

Nema komentara

Ostavite komentar