O nama

O nama

Poštovani,

U sastavu RADIO TELEVIZIJE KRALjEVO I IBARSKIH NOVOSTI doo rade tri medija:

List Ibarske novosti počeo je da izlazi još davne 1947. god. i od tada, sa kratkim prekidima, nastavlja da informiše svoje verne čitaoce. Svakog petka možete saznati o svemu što se prethodne sedmice dešavalo u našem gradu i u regionu.Jedini smo štampani list na teritoriji Kraljeva.

Radio Kraljevo postoji od 31.12.1970. Programe Radio Kraljeva možete pratiti na UKT 98,5 MHz. Šemu programa čine najraznovrsniji sadržaji,,a sve to praćeno je kvalitetnim i aktuelnim muzičkim sadržajima.
Televizija Kraljevo oformljena je još 1992. god. i od tada brzo i kvalitetno informiše, postavlja standarde u produkciji, kao i u pružanju komletne i kvalitetne usluge našim komintentima.
Televizija Kraljevo raspolaže profesionalnim studijima opremljenim sa DV i HD opremom, žičane i bežične bubice i mikrofone. Posedujemo 3 vozila kojima možemo da pratimo na terenu sva dešavanja. Program emitujemo digitalno u HD foramatu sa kota Jastrebac, Ovčar i Goč.

Televizija Kraljevo je jedina REGIONALNA TELEVIZIJA na području Kraljeva. Odlukom REPUBLIČKE RADIODIFUZNE AGENCIJE, Televizija Kraljevo je dobila regionalnu frekvenciju.

Regionalna pokrivenost obuhvata: Kraljevo, Vrnjačka Banja, Kruševac, Trstenik, Čačak, Lučani, Gruža, Guča, Ušće, Knić, Aleksainac, Soko Banja, Paraćin, Ćuprija, Despotovac, Svilajnac, Velika Plana, Smederavska Palanka, Petrovac na Mlavi, Mladenovac, Lazarevac, Kosjerić, Gornji Milanovac, Jagodina,Aranđelovac i deo Kragujevca.

Digitalno emitovanje programa sa tri kote koje nam je dodelila RRA i JP Emisiona tehnika, nam je omogućilo veću zonu pokrivenosti gde spadaju područja: Aranđelovac, Valjevo, Jagodina, Novi Pazar, Kruševac, Lazarevac, Loznica, Užice, Čačak, Šabac….Emitovanje našeg programa digitalnim putem smo počeli putem inicijalne mreže, pa već pokrivamo i zone pokrivanja 7, 2, i 6, pored zone 5. Pored nacionalnih televizija u prvi multilekser, po Odluci RRA, je ušla i Televizija Kraljevo, kao jedina televizija sa ovog područja. S obzirom da su od jula 2015. godine svi emiteri u obavezi da digitalno emituju svoj signal, emitovanje ćemo nastaviti samo digitalnim putem.

Programsku šemu čini bogat serijski i filmski program, tematske emisije koje obrađuju najrazličitiju problematiku / teme iz poljoprivrede, privrede, politike, ekonomije, obrazovanja, zdravstva, sporta, emisije zabavnog karaktera,………./. Najznačajnija referenca je naš informativni program i emisija DANAS u 17,oo; 19,oo i 22,oo č. koja više od dve decenije postojanja, opravdava ogromno poverenje gledalaca. Unapređenje informativnih sadržaja sastoji se i u posebnim redakcijama dospisništva iz regiona koji su pokriveni našim signalom. Naša dopisništva svakodnevnim radom na terenu obrađuju najzanimljivije i važne teme iz gradova regiona.Takođe, naš program možete pratiti i putem kablovskih televizija (SBB,TELEMARK, IPTV, ELMARK,KOPERNIKUS , …).

Radio Televizija Kraljevo I Ibarske Novosti d.o.o.

KONTAKT

Ime i prezime

Email

Telefon

Tekst poruke

Kontakt Informacije

SLUŽBA MARKETINGA

KONTAKT TELEFONI:
036/312-505
036/324-091
e-mail:  rtvkv.marketing@gmail.com
              rtvkv.in.kraljevo@gmail.com

Adresa

RADIO TELEVIZIJA KRALJEVO I IBARSKE NOVOSTI D.O.O.
Cara Lazara 44
36000 Kraljevo
Republika Srbija