REPERTOAR KRALJEVAČKOG POZORIŠTA

REPERTOAR KRALJEVAČKOG POZORIŠTA

1659
0
Podeli

Subota 7. 11. 2015. u 12:00
“SNEŽANA I SEDAM PATULJAKA”

U terminu koji je namenjen najmlađoj pozorišnoj publici, u subotu u podne, na sceni Kraljevačkog pozorišta dečaci i devojčice iz Škole gluma KUD-a “Abrašević” izvešće svoje viđenje bajke o
Snežani i sedam patuljaka. Predstavu je režirala Biljana Kostantinović.

Utorak, 10. 11. 2015. u 20:00
“KAMEN ZA POD GLAVU”

Jedan od pet najboljih dramskih tekstova u dvedesetom veku, “KAMEN ZA POD GLAVU”, prema rečima samog pisca Milice Novković, našao je u ansamblu Kraljevačkog pozorišta najtačnijeg tumača. Predstava koja je izvedena više od sto puta i dalje ima svoju publiku. Stara se vraća ovoj predstavi, a nova se tek upoznaje sa tragičnom sudbinom porodice Vučetić.

“KAMEN ZA POD GLAVU” režirao je Dragan Jakovljević. U predstavi igraju Milomir Nedeljković, Biljana Kostantinović, Mile Cvijović, Gorica Dinulović, Zoran Cerovina, Svetlana Milenković, Predrag Pavlović, Veroljub Andrijanić, Slavoljub Đorđević i Živodrag Gajović. Predstava je na repertoaru Kraljevačkog pozorišta u utorak 10. novembra, a ulaznica za ovu predstavu košta 250 dinara.

Četvrtak 12. 11. 2015. u 20:00
“PIDŽAMA ZA ŠESTORO”

Reditelj Nenad Gvozdenović, od vodviljskog teksta Marka Kamoletija “Pidžama za šestoro” napravio je uz pomoć glumaca Knjaževsko-srpskog teatra iz Kragujevca i Kraljevačkog pozorišta, urnebesnu komediju u kojoj se publika zabavlja od prvog do poslednjeg minuta predstave.
Bračni šestougao, u kojem svi lažu sve, na opšte zadovoljstvo publike, na repertoaru Kraljevačkog pozorišta je u četvrtak 12. novembra u 20 časova. U predstavi igraju: Miloš Krstović, Biljana Kostantinović, Nikola Milojević, Gorica Dinulović, Milena Jovašević i Predrag Pavlović

Ulaznica za ovu predstavu košta 250 dinara.

Nema komentara

Ostavite komentar