POGINULE 4 OSOBE U 3 SAOBRAĆAJNE NEZGODE

POGINULE 4 OSOBE U 3 SAOBRAĆAJNE NEZGODE

1589
0
Podeli

Na području grada Kraljeva, u tri saobraćajne nesreće, koje su se juče dogodile na državnim putevima, život su izgubile četiri osobe, a dve su povređene.

U sudaru putničkog i teretnog motornog vozila u ulici Jovana Deroka, oko 8 časova, život je izgubila 33-godišnja Kraljevčanka koja je upravljala putničkim vozilom marke „mercedes“, dok je lake telesne povrede zadobio vozač „punta“ koji je takođe učestvovao u saobraćajnoj nesreći.

U saobraćajnoj nesreći u selu Stubal, koja se dogodila sinoć oko 20 časova, život je izgubio 51-godišnji muškarac iz Trstenika na kojeg je prilikom izlaska iz taksi vozila i prelaska kolovoza, naletelo putničko vozilo marke „opel korsa“, kojim je upravljala 48-godišnja Trsteničanka.

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 23 časa, u ulici Karađorđevoj, u sudaru putničkih vozila, život su izgubili 66-godišnji vozač „juga“ iz Kraljeva i njegova 65-godišnja supruga, dok je 65-godišnji vozač „fait tipa“ zadobio teške telesne povrede.

U svim slučajevima, uviđaj je izvršio zamenik osnovnog javnog tužioca u Kraljevu, u prisustvu pripadnika saobraćajne policije.

Policijska uprava Kraljevo moli sve učesnike u saobraćaju da se pridržavaju propisa iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima, da čuvaju svoje i tuđe živote.

FOTO: GORAN ŠLJIVIĆ

Nema komentara

Ostavite komentar