OBJAVLJEN NAGRADNI KONKURS U OKVIRU STREET ART FESTIVALA

OBJAVLJEN NAGRADNI KONKURS U OKVIRU STREET ART FESTIVALA

636
0
Podeli

Kulturni centar „Ribnica“ Kraljevo objavio je, u okviru STREET ART festivala, nagradni konkurs za najbolju fotografiju, kratkometražni film i strip i karikaturu. Nagradni konkurs se ove godine  prvi put organizuje pod pokroviteljstvom Erste Banke a.d. Novi Sad. Prvoplasirani radovi u sve tri kategorije (fotografija, film, strip i karikatura) nakon odluke stručnog žirija biće nagrađeni  Visa Electron poklon karticom Erste Banke, sa depozitom u iznosu od 15.000 dinara. Tema konkursa je “UHVATI TRENUTAK”

Uhvati trenutak sreće, radosti, inspiracije, tuge, čežnje. Uhvati trenutak u prostoru, trenutak u vremenu, trenutak koji mnogo duže traje nego što ti se čini. U trenutku se izmami osmeh, kapne suza, rađa ljubav, stvara prijateljstvo.

Svaki trenutak priča svoju jedinstvenu priču. Priču koju ti treba da ostvariš. Trenutak kratak kao treptaj – trenutak koji će ostati zabeležen tvojim okom, fotoaparatom ili kamerom – pokretom tvoje ruke, olovke ili četkice.

Vreme je uvek u pokretu, trenutak je jedan, uhvati ga.

Konkurs je otvoren za sve učesnike starije od 18 godina.

Sva potrebna dokumentacija, sa uslovima i informacijama za učešće na konkursu, može se preuzeti na sajtu Kulturnog centra “Ribnica” Kraljevo www.kcribnica.rs

Rok za prijave i slanje radova je 11. avgust 2016. godine. Nagrade će biti dodeljene 26. avgusta na STREET ART festivalu.  

Nema komentara

Ostavite komentar