U VRNJAČKOJ BANJI SUTRA POČINJE LOVEFEST

U VRNJAČKOJ BANJI SUTRA POČINJE LOVEFEST

500
0
Podeli

Najveće rođendansko izdanjeHeineken Lovefesta počinje sutra 4. avgusta u Vrnjačkoj Banji, a deseti festival ljubavi za koji vlada nezapamćeno interesovanje biće održan na četiri muzičke bine, na dve lokacije u gradu uz više od 80 izvođača i trajaće do 6. avgusta.

Kao što je ranije najavljeno, posetioce na jubilarnom izdanju Heineken Lovefesta čeka do sada neviđen na ovim prostorima audio-vizuelni spektakl. Specijalno za deseto izdanje festivala najveća i najvatrenija muzička bina će “oživeti”, pa će tako publika osim u muzici moći da uživa i u posebnoj scenografiji i vizuelnim efektima, koje je festival pripremio u saradnji sa kreativnim timom OHIlusions. Organizatori nisu štedeli ni kada je reč o zvuku, a ovog puta deceniju postojanja Lovefest slavi uz ozvučenje nove generacije koje će premijerno biti postavljeno na Fire Stage-u.
Kao i prošle godine, i ovog puta prvi u Vrnjačku Banju stigli su posetioci iz inostranstava koji će iskoristiti priliku da pre početka festivala upoznaju grad. Među prvima došli su gosti iz Turske, Tunisa, Makedonije, Grčke i Italije. Neki od njih biće smešteni u Lovefest kampu, dok su mnogi svoj boravak na Lovefestu rezervisali još početkom godine.
Kapije Lovefesta biće otvorene svakog festivalskog dana od 18h, a program počinje već u 19h i traje do 7h ujutru. Pre noćnog muzičkog programa u vrnjačkom parku, posetioci će imati priliku da od podneva do 18h uživaju na dnevnim žurkama na H2O Stage-u u okviru
gradskog olimpijskog bazena.
Lovefest zvanično počinje sutra već u 12h kada će na H2O Stage na Olimpijskom bazenu u Vrnjačkoj Banji nastupiti mladi domaći di-džejevi koji će zagrejati posetioce za ono što ih čeka u večernjim satima.

Prvo festivalsko veče otvoriće ekipa sa Cocoon etikete na čelu sa SVEN VATHOM. Uz njega će nastupiti ILARIO ALICANTE, MARKUS FIX I DANIEL STEFANIK, kao i VLADA JANJIĆ, jedan od di-džejeva koji je devedesetih stvorio domaću elektro scenu, koju i danas oblikuje svojim velikim muzičkim uticajem.
Na LIVE STAGE-u prve večeri nastupiće RAMBO AMADEUS, PARTIBREJKERSI, RITAM NEREDA, SAMOSTALNI REFERENTI kao i bosanski sastav ZOSTER.

Opština Vrnjačka Banja pomogla je i ovoga puta u organizaciji festivala, što će uvek i činiti kada je reč o nečemu dobrom i kvalitetnom, istakao je Ivan Džatić zamenik predsednika opštine Vrnjačka Banja.

Nema komentara

Ostavite komentar