“MARIĆ CENTAR” NAJBOLJI “HYUNDAI” DILER ZA 2016. GODINU

“MARIĆ CENTAR” NAJBOLJI “HYUNDAI” DILER ZA 2016. GODINU

694
0
Podeli

 

Na nedavno održanoj konferenciji Hyundai dilera u Sloveniji u Ptuju, “Marić centar” iz Kraljeva proglašen je za  najboljeg Hyundai dilera za  2016 godinu. Prvi put mereni su svi parametri vezani za kvalitet usluge u prodaji i postprodaji.

Direktor Mirko Marić je nagradu lično primio od gospodina Yong Sing Kwak-a predstavnika “Hyundai Motor Company” za Istočnu Evorpu.

“Marić centar” ima iskustvo više od 40 godina u servisiranju automobila, a ove godine, tačnije 12. aprila slavi desetogodišnjicu od kako je ovlašćeni Hyundai diler za Kraljevo i okolinu.

Mirko Marić se zahvalio na dodeljenoj nagradi i istakao da iza ovog uspeha stoji porodična kompanija koja je lojalna kako Hyundai brendu, tako i svojim kupcima.

Godinama unazad “Marić centar” je najbolji Hyundai diler po zadovoljstvu klijenata i kruna uspešnog rada pretočena je u zvanje  “Najboljeg dilera za Srbiju”.

U “Marić centru” ćete uvek dobiti dobronameran savet, pomoć u izboru, volju da Vas saslušaju, energiju da Vaš zahtev reše i odlučnost da na Vaša pitanja nađu odgovor. Cilj “Marić centra” je da nađu ono što će najviše odgovarati Vašim potrebama i mogućnostima.

 

 

Nema komentara

Ostavite komentar