GRADSKA IZBORNA KOMISIJA PROGLASILA REZULTATE IZBORA U ŠAPCU

GRADSKA IZBORNA KOMISIJA PROGLASILA REZULTATE IZBORA U ŠAPCU

301
0
Podeli

Na današnjoj sednici Gradske izborne komisije Šabac koja je počela tačno u 12 časova i kojoj je prisustvovalo 11 od ukupno 21 člana sa pravom glasa proglašeni su rezultati lokalnih izbora u Šapcu.

Gradska izborna komisija je jednoglasno usvojila izveštaj o ukupnim rezultatima izbora za odbornike grada Šapca kao i odluku o dodeli odborničkih mandata.

Ovom odlukom izborna lista Aleksandar Vučić -Za našu decu osvojila je 37mandata, izborna lista Jelena Milošević – Novi tim za Šabac 7 mandata, izborna lista Nebojša Zelenović – Šabac je naš 22 mandata, izborna lista Ruska stranka- Slobodan Nikolić 1 mandat, izborna lista Ujedinjena Demokratska Srbija -Prilika 1 mandat i izborna lista dr Dejan Pavlović -Evropska zelena partija 1 mandat.

Izborna komisija grada Šapca će, u skladu sa članom 45. Zakona o lokalnim izborima, kandidatima kojima je dodelila mandat izdati uverenja da su izabrani za odbornike Skupštine grada Šapca.

Odluka o dodeli mandata će biti objavljena u „Službenom listu grada Šapca i opština Bogatić, Vladimirci i Koceljeva” saopštio je na kraju predsedavajući Gradske izborne komisije Šabac Boris Tumenko.

Nema komentara

Ostavite komentar