BIOSTILE – EFIKASNA POMOĆ U OČUVANJU ZDRAVLJA

BIOSTILE – EFIKASNA POMOĆ U OČUVANJU ZDRAVLJA

3357
0
Podeli

Zaštitni znak kompanije Biostile kombinuje dodatke ishrani, kozmetiku i čajeve, čija je glavna svrha da pruže efikasnu pomoć u očuvanju zdravlja i zdravog kvaliteta života modernog čoveka.

Zaštitni znak Biostile, među paletama mnogih ponuđača dodataka ishrani ističe se po visokom kvalitetu sastojaka, zahtevnijim sastavima i celovitim pristupom u procesu proizvodnje dodataka ishrani u modernom društvu. Naglasak je na mešavini aktivnih sastojaka sa dokazanim sinergijskim efektima, a ne samo na jednom sastojku.

Naše recepture obuhvataju moderno znanje stečeno naučno-istraživačkim pristupima, kombinovanim iskustvima stečenim tradicionalnim pristupima, dobrim praksama iz celog sveta koriste se u holističkom pristupu koji je namenjen za rešavanje aktuelnih životnih izazova. Uvek kada je to moguće i smisleno, umesto sintetičkih analoga koriste se organski sastojci dobijeni iz prirode. Svi proizvodi bez sastojaka životinjskog porekla imaju kapsulu hidroksipropil metil celuloze (HPMC) i zato su primereni i za vegane.

Određeni proizvodi su prilagođeni karakteristikama savremenog čoveka i posebno u našoj geografskoj regiji (npr. problem nedostatka biološko dostupnog selena i silicijuma u ishrani).

Takođe, deo Biostile asortimana je i program dr Majića namenjen za efikasnije rešavanje t.i. metaboličkog sindroma koji je rezultat naše dugogodišnje aktivne i plodonosne saradnje. Prim. Tomislav Majić, dr. med., između ostalog, osnivač je centra za rehabilitaciju srčanih bolesnika u lečilištu Terme Šmajerske Toplice, suosnivač Angiološkog odeljenja Slovenije i stručni saradnik Udruženja kardiologa i angiologa Slovenije. Još uvek je aktivan u oblasti kardiologije

Sertifikati izvrsnosti

Proizvodnja proizvoda kompanije Biostile odvija se u skladu s najvišim standardima koji se primenjuju u industriji. Podleže strogoj kontroli u okviru svih procesa proizvodnje i čitavog lanca snabdevanja, čime se garantuju najkvalitetniji izbor sirovina i redovna kontrola. Biramo samo sirovine i materijale koji su u potpunosti usaglašeni s propisima Evropske unije. To znači da se sadržaj željenih supstanci i odsustvo neželjenih supstanci proveravaju standardizovanim analitičkim metodama koje se sprovode samo u evropskim laboratorijama ovlašćenim za tu namenu. Biramo sirovine koje, osim što zadovoljavaju obavezne zakonske zahteve, imaju i dodatne analize koje svedoče o njihovom kvalitetu.

Bonitetni rejting A+ potvrđuje da se svrstavamo u sam vrh bonitetne izvrsnosti, u grupu najboljih kompanija u Sloveniji.

U oblasti proizvodnje i distribucije kozmetičkih proizvoda, visok kvalitet proizvodnog procesa potvrđen je sertifikatom ISO 22716:2007 Kozmetika – dobra proizvođačka praksa (GMP).

Standardom ISO 22000: 2005 i sertifikatom dobre proizvođačke prakse (GMP) dokazujemo svoju preciznost u proizvodnji hrane, te na taj način garantujemo bezbednost gotovih proizvoda i istovremeno ispunjavamo zakonske zahteve.

Nema komentara

Ostavite komentar