TOKOM VIKENDA 7 VOZAČA ISKLJUČENO IZ SAOBRAĆAJA

TOKOM VIKENDA 7 VOZAČA ISKLJUČENO IZ SAOBRAĆAJA

722
0
Podeli

Pripadnici Policijske uprave Kraljevo su, tokom vikenda, iz saobraćaja isključili sedam vozača, od kojih trojicu zbog upravljanja vozilom pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, jednog koji je odbio testiranje i trojicu koji su vozili pod dejstvom alkohola.

Policija je u Dositejevoj ulici u Kraljevu zatekla četrdesettrogodišnjeg muškarca za koga je utvrđeno da je „opelom“ upravljao pod dejstvom lekova sa liste psihoaktivnih supstanci, dok je u Vrnjačkoj Banji zaustavljen dvadesetdvogodišnjak koji je vozio „pežo“ pod uticajem kanabisa.

Takođe, policija je u Žičkoj ulici u Kraljevu isključila iz saobraćaja dvadesetpetogodišnjeg muškarca koji je, pod dejstvom kanabisa, upravljao „citroenom“, kao i dvadesetdvogodišnjeg vozača „tojote“ koji je odbio da se testira, a koji je zaustavljen u Vrnjačkoj Banji.

Saobraćajna policija je u Vrnjačkoj Banji zaustavila dvadesetjednogodišnjeg muškarca koji je upravljao „fijatom“ sa 1,72 promila alkohola u organizmu, kao i dvadesetsedmogodišnjaka koji je vozio automobil „alfa“ sa 1,69 promila alkohola.

U Proleterskoj ulici na području grada Kraljeva, zatečen je tridesetdvogodišnjak koji je vozio „reno“, takođe, sa 1,69 promila alkohola u organizmu.

Vozačima je određeno zadržavanje do 12 sati i protiv njih će biti podnete prekršajne prijave.

Nema komentara

Ostavite komentar