POSTANI I TI ČLAN KLUBA “ZLATNO SRCE” I BUDI PODRŠKA KOJA OSMEH...

POSTANI I TI ČLAN KLUBA “ZLATNO SRCE” I BUDI PODRŠKA KOJA OSMEH ZNAČI

793
0
Podeli

KLUB „ZLATNO SRCE“ – PODRŠKA KOJA OSMEH ZNAČI

Da li ste čuli za Klub „Zlatno srce“? Članovi ovog kluba, redovnim mesečnim donacijama, pružaju podršku deci i mladima bez roditeljskog staranja i ugroženim porodicama o kojima brine Fondacija SOS Dečija sela Srbija. Od 15. marta, članovi Kluba „Zlatno srce“ mogu postati građani bilo kog mesta u Srbiji i svetu. Prijavom za višekratno mesečno doniranje putem platnih kartica, na veb sajtu Fondacije: http://bit.ly/KlubZlatnoSrce, pružate priliku da deca i mladi u riziku i bez roditeljskog staranja rastu u podsticajnom okruženju punom ljubavi, nasmejani, poštovani i sigurni. Uz vašu podršku, ugrožene porodice dobijaju priliku da ostanu na okupu i budu sposobne da svojoj deci pruže bezbedne uslove za normalno detinjstvo i razvoj.

Zahvaljujući redovnim mesečnim donacijama, u SOS Dečijem selu Kraljevo trenutno živi 92 dece i mladih. Oni rastu u porodičnoj atmosferi, uz braću, sestre i hraniteljice, deleći sa njima sreću i tugu, igračke i slatkiše, priče iz školskih klupa. Zajedno rade domaće zadatke, uče strane jezike, sviraju melodije omiljenih bendova i čuvaju tajne o prvim simpatijama. U programima za mlade završavaju škole, zanate, fakultete i spremaju se da samostalno zakorače u život.

Kroz Centre za podršku porodici u Nišu i Beogradu porodice dobijaju šanse da prebrode krize, obezbede stabilno okruženje za razvoj dece, i da deca ostanu sa svojim roditeljima. Centar „Jaki mladi“ pruža aktivnu podršku mladima odraslim u alternativnoj brizi i iz socijalno ugroženih porodica, kako bi stekli dodatna znanja i veštine, zaposlili se i pronašli posao od koga mogu samostalno da žive.

Pridružite se Klubu „Zlatno srce“ i onima koji višekratnim mesečnim donacijama obezbeđuju da deca i mladi u riziku i bez roditeljskog staranja dobiju šansu za bolji život i srećniju budućnost.

“SOS” DEČIJA SELA SRBIJE

 

 

 

 

 

 

Nema komentara

Ostavite komentar