Glišić se oglasio povodom gnusnih optužbi Vladimira Vuletića na račun predsednika Vučića

Glišić se oglasio povodom gnusnih optužbi Vladimira Vuletića na račun predsednika Vučića

878
0
Podeli

Povodom sramnih izjava Vladimira Vuletića kako bi Aleksandar Vučić morao da uhapsi sebe, ako želi da spreči kriminal u fudbalu i ogavnih laži da je Danilo Vučić preuzeo FK “Rad”, oglasio se Darko Glišić, predsednik Izvršnog odbora SNS – a.

Glišićevu izjavu prenosimo u celosti.

“Redovni pedofilu, a vanredni profesore Vladimire Vuletiću, to što do sada nisi odgovarao za svoja zlodela, ne znači da nećeš. Je l’ ti batica koljač sto pravi ćevape od ljudskog mesa dojavio da nastaviš tamo gde je on stao? Jesi li i ti probao ćevape od ljudskog mesa ?

Kad si pedofil zašto ne bi bio ljudožder?! Redovni pedofilu, nećeš se napadima na nedužne, sakriti od pitanja kakve su tvoje veze sa koljačima i mafijom koju oslovljavaš sa “batice”. Ako si izbegao na poligrafu da odgovaraš na pitanja o seksualnom iživljavanju nad maloletnim dečacima, ne znači da ćeš od istine pobeći.

Danilo Vučić nikada nije bio vlasnik nijednog kluba, niti ima nameru da bude, pogotovo ne da zauzima navijačke tribine. Ovu gnusnu laž si izmislio i plasirao po zadatku, da tom detetu nacrtaš metu na čelu. I jedini razlog zašto si se odlučio da na ovaj način pozoveš na ubistvo Danila je taj sto je njegov otac Aleksandar, predsednik ove države.

On van smeta, jer vas pedofile, kriminalce, secikese, mafijaše, ljudoždere, hapsi i trpa u zatvor. Misliš da ako si mogao nekažnjeno da siluješ maloletnu decu da možeš nekažnjeno i da pozivaš na ubistvo, u ovom slučaju ubistvo Danila Vučića ? E pa neće ići, redovni pedofilu. Borba sa mafijom biće dovedena do kraja i ruka pravde stići će i tebe izopačeni čoveče”, napisao je Glišić.

Nema komentara

Ostavite komentar