PODRŠKA KRALJEVAČKIH NAPREDNJAKA PREDSEDNIKU VUČIĆU

PODRŠKA KRALJEVAČKIH NAPREDNJAKA PREDSEDNIKU VUČIĆU

817
0
Podeli

Bolesno prljava i krajnje degutantna kampanja protiv Aleksandra Vučića se ne stišava. Gotovo da nema dana da ne osvanu gnusne laži protiv predsednika Srbije, a nažalost sve češće i na njegovu porodicu. Danas, na rođendan Danila Vučića, Đilasovske nazovi novine “Krik” objavljuju njegovu umešanost u nekakvom izmišljenom menadžerskom angažovanju. U bezočne laži uvlače italijanske medije i obmanjuju tamošnju javnost mesecima unazad. Ne bi li uzburkali domaću javnost, i N1 baš danas prenosi vest staru 2 meseca. Gospodo iz opozicije: Da li je za Vas VEST zasnovana na lažima i neistinama stara više meseci? Zar Vas Đilas nije naučio šta je profesionalno i objektivno izveštavanje.
Na Vašu žalost, narod prepoznaje Vaše namere a to je da želite da uništite život Aleksandru Vučiću i njegovoj porodici. Ogromna većina naroda prepoznaje njegove napore da Srbiju vodi putem napretka i razvoja i da se politika ne vodi na ulicama, već u ostvarenim projektima, novim fabrikama, auto putevima, bolnicama, školama…
Uzalud Vam trud, Aleksandar Vučić jači je nego ikada.
Mi u Gradskom odboru Sns Kraljevo, dajemo punu podršku predsedniku Srbije, pozivamo nadležne organe da reaguju zbog iznetih laži, a domaću javnost da na narednim izborima Đilasa i njegove pajtaše pošalju tamo gde im je mesto: u ružnu prošlost Srbije i zaborav.

Nema komentara

Ostavite komentar