DRUŽENJE ZA NAJMLAĐE

DRUŽENJE ZA NAJMLAĐE

631
0
Podeli

U okviru manifestacije VASKRS KOD HRAMA koja se održava u od 16. aprila do 01. maja 2022. na platou ispred Hrama Svetog Save u Beogradu, započelo je Vaskrsa. VODAVODA se sa zadovoljstvom uključuje u obeležavanje najradosnijeg hrišćanskog praznika kojim slavimo pobedu života. Svoje učešće prevashodno namenjujemo deci za koju smo organizovali brojne krativne radionice i poklone želeći da ih dodatno obradujemo za praznike – Lazareva Subota i Cveti, a u susret Vaskrsu. Sva deca i posetioci su dobrodošli da uzmu učešće u radionicama i u  oslikavanju velikih vaskršnjih jaja.

Po prvi put na našim prostorima predstavljena je postavka scenografije koja je za ovu priliku posebno izrađena u saradnji sa filmskim scenografima i vajarima, namenjena samo za obeležavanje Vaskrsa. Posebnu atrakciju predstavlja 15 izložbenih jaja visine 2m, uz prelepu korpu sa manjim izložbenim jajima koja se po prvi put mogu videti u Beogradu.

Manifestaciju organizuje Mreža za razvoj sportskih edukativnih i zabavnih manifestacija – Sezam uz pomoć brojnih partnera.

Nema komentara

Ostavite komentar