Udruženi za najkvalitetniji tenis, sportski duh i ekološki doprinos

Udruženi za najkvalitetniji tenis, sportski duh i ekološki doprinos

337
0
Podeli

Najznačaniji teniski događaj u našoj zemlji, ATP turnir serije 250, Serbia Open 2022, i ove godine okupiće krem svetskog tenisa, na čelu sa najboljim igračem sveta Novakom Đokovićem, brojnim teniskim zvezdama, kao i više od 8500 ljubitelja belog sporta, koji će našim predstavnicima biti prava podrška sa tribina.


Učešće na turniru uzeće 28 igrača u singl konkurenciji, dok se u dubl konkurenciji takmiči 16 parova igrača, a tokom nedelju dana publika će uživati u tenisu Dominika Tima, Kristijana Garina, Karena Kačanova i domaćih zvezda Dušana Lajovića, Filipa Krajinovića, Miomira Kecmanovića i Lasla Đerea.
Podršku turniru ove godine daje i domaća kompanija VODAVODA, koja je zvanična voda Serbia Open-a 2022. Od svog osnivanja, Serbia Open na najlepši način predstavlja naš grad i zemlju u svetu, a kao podrška tom cilju među partnerima se našla i kompanija VODAVODA.
„Ponosni smo što je Serbia Open izabrao VODAVODU kao partnera na turniru koji je toliko dobrog doneo našoj zemlji i stavio je na svetsku tenisku mapu, kojoj ogromnim talentom i rezultatima koje naši teniseri postižu i pripadamo. Naša saradnja je prirodna, jer je VODAVODA od svog osnivanja posvećena podršci našim sportistima, sportu i ovakvim događajima, jer su oni uvek bili najbolji ambasadori Srbije u svetu.
Promocija sporta, pravih vrednosti, a ove godine i ekologije – vrednosti su koje VODAVODA neguje kroz svoje dugogodišnje poslovanje, zbog čega smo izuzetno srećni što smo postali deo Serbia Open porodice“ istakao je Vojin Đorđević, osnivač kompanije VODAVODA.


Kompanija je uzela učešće i u ekološkoj inicijativi turnira, u okviru koje će od svake prodate karte biti posađeno drvo, odnosno čak 35.000 sadnica na 80 hektara širom Srbije. Pored osveženja koje obezbeđuje tokom sadnje, tim VODAVODA učestvovaće i u samoj sadnji.

Nema komentara

Ostavite komentar