ZBOG RAZBOJNIŠTVA UHAPŠENO PET OSOBA IZ VRNJAČKE BANJE

ZBOG RAZBOJNIŠTVA UHAPŠENO PET OSOBA IZ VRNJAČKE BANJE

602
0
Podeli

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vrnjačkoj Banji, efikasnim intenzizvnim radom, rasvetlili su dva razbojništva i uhapsili pet osoba iz Vrnjačke Banje, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili ova krivična dela u saizvršilaštvu.
D. J. (1992), R. V. (1993) i G. M. (1992) se sumnjiče da su, 18. jula, više puta udarili rukama i nogama dvadesetšestogodišnjeg Kraljevčanina i oteli mu torbicu sa 70.000 dinara i ličnim dokumentima.
Dvadesetšestogodišnjak je lakše povređen i pomoć mu je ukazana u kraljevačkoj bolnici.
Takođe, sumnja se da su narednog dana D. J, G. R. (1987) i A. V. (1986) na putu kod Vrnjačke Banje zaustavili putničko vozilo kojim je upravljao tridesetjednogodišnji muškarac iz Vrnjačke Banje, nasrnuli na njega i uz pretnju mu otuđili oko 10.000 dinara, ogrlicu i sat.
Prilikom pretresa stana i drugih prostorija A. V. pronađena je manja količina kanabisa i tableta koje se nalaze na listi psihoaktivnih supstanci, pa će protiv njega biti podneta i krivična prijava za krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.
Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Kraljevu.

Nema komentara

Ostavite komentar