VODAVODA – Prirodno inteligentan izbor koji donosi sreću

VODAVODA – Prirodno inteligentan izbor koji donosi sreću

243
0
Podeli

Borisu Zalaru uručen električni automobile BMW i3, glavna nagrada nagradne igre VODAVODA Prirodno inteligentan izbor

Danas je u Beogradu u hotelu Hyatt uručena glavna nagrada BMW i3, koju je u nagradnoj igriVODAVODA Prirodno inteligentan izbor osvojio Boris Zalar, bankarski službenik iz Novog Sada (44), suprug i otac četvorogodišnjeg sina.

Nagradna igra VODAVODE je privukla nekoliko desetina hiljada učesnika iz čitave Srbije, a kako i ne bi kada je okupila tim od 20 navijača koji će otputovati u Katar na prvu utakmicu koju će Orlovi igrati na Svetskom prvenstvu, 24. novembra sa Brazilom, dok je glavnog dobitnika čekao BMW i to ne običan nego električni. Od hiljada poruka, koje su stizale iz čitave Srbije, srećna je bila ona koju je poslao Novosađanin Boris Zalar.

Danas, pošto se vratio sa odmora koji je proveo u Grčkoj sa porodicom, zaputio se u sedište VODAVODE kako bi preuzeo nagradu.

A sve je počelo sa SMS porukama i redovnom kupovinom omiljene vode.

Poslao sam dve SMS poruke i jedna je, eto, bila prava! Kada smo slali poruke, supruga i ja smo pričali kako bi nam ovakav jedan auto baš dobrodošao! A za sve je zapravo zaslužan naš sin koji obožava VODAVODA Vodicu. Uživa da bira koju će flašicu dauzme zbog sličica… Tako smo pored njega i mi kupovali vodu i eto dobitka! poručuje srećni dobitnik.

On dodaje da bi svima poručio da igraju nagradne igre, jer sreća zaista vreba iza svakog ugla i uzbuđeno dodaje: „Evo, ja sam prvi put dobio ovako veliku nagradu, mislio sam da se to dešava nekom drugom. Ali, bili smo uporni i eto sada imamo fantastičan automobil. Sve mi se sviđa. Hvala VODAVODI, koju redovno kupujemo.

Prirodna mineralna VODAVODA koja izvire iz ateškog izvora sa 605 metara dubine u netaknutoj prirodi Banje Vrujci mnogima je utolila žeđ ovog leta, a Borisu Zalaru i dobitnicima preko 1200 nagrada donela je i posebno osveženje – dašak sreće i potvrdu da  je sreća stvar izbora, a ovoga puta prirodno inteligentnog izbora.

 

 

Nema komentara

Ostavite komentar