Premijera crtanog serijala poslala snažnu poruku o drugarstvu

Premijera crtanog serijala poslala snažnu poruku o drugarstvu

586
0
Podeli

Nova drugarica – okupila preko 200 mlišana

Preko dvesta dece I brojne poznate ličnosti okupiola je večeras premijera prve epizode crtanog serijala VODAVODA Vodica MORSKA AVANTURICA, u Beogradu u bioskopu Cineplex. 

Ovom premijerom će je najavljen serijal od 10 epizoda animiranog crtanog filma u kom naši junaci Sirena Milena, Koni Morski Poni, Kroko Loko, Bred Kit, Vasa od Talasa i Lelujava Lela igraju glavne uloge, a čije će prikazivanje početi 10. Septembra na youtube kanalu – Vodica Morska Avanturica ( link: Vodica Morska Avanturica – YouTube )

Serijal ima snažnu komponentu društvene odgovornosti i to u odnosu na osetljivu grupu – decu, jer obrađujući teme kao što su drugarstvo, zajedništvo, pomoć u nevolji, podrška slabijem, želimo da u ranom dečijem uzrastu utičemo na širenje i usvajanje iskonskih vrednosti na kojima jedno drustvo koje teži da bude  humano i socijalno odgovorno, treba brižljivo da radi.

“Mi svoj doprinos dajemo na svoj način – preko junaka koje su deca zavolela i dala nam neverovatan potencijal da razvijamo ideje na dobro čitave zajednice, a posebno ovog danas osetljivog dela populacije. Na deci svet ostaje, a nan ama je da im damo podršku”, izjavio je Vojin Đorđević, osnivač VODAVODE.

Govoreći nežnim dečijim jezikom, premijerna epizoda NOVA DRUGARICA obrađuje temu drugarstva i prenosi lepu poruku o ljudskom razumevanju i međusobnom prihvatanju. Usmerena protiv predrasuda, ova  priča naše mališane uči ljudskim vrednostima, na način koji je prilagođen ranom dečijem uzrastu.

U premijeri sus a svojim podmlatkom uživale poznate mame, tate i bake: Neda Ukraden sa unucima, Vesna Đogani sa ćerkom, Marina Kotevski, Sanja Kužet, prijatelji kuće Vesna Savić iz Unicefa i marketinški mag Miša Lukić i brojni drugi.

Nema komentara

Ostavite komentar