ISPRATI FINIŠ MUNDIJALA U MERIDIANU – POGODI NAJVEĆU KVOTU i osvoji fantastične...

ISPRATI FINIŠ MUNDIJALA U MERIDIANU – POGODI NAJVEĆU KVOTU i osvoji fantastične nagrade!

409
0
Podeli

Priključi se takmičenju, pogodi najveću kvotu i osvoji vredne nagrade!

 Svetsko prvenstvo ulazi u završnu fazu, a ono najbolje nam tek predstoji. Neke utakmice osmine finala su već odigrane, poznati su i neki parovi četvrtine finala, pa je već sada jasno da nas čeka pravi fudbalski spektakl!

I to nije sve – fudbaleri najboljih svetskih selekcija će se pobrinuti da vam prirede sportski užitak, a kladionica Meridian se pobrinula da sve to “začini” fantastičnom ponudom u vidu SPECIJALA ZA MUNDIJAL, koji sadrži NAJVEĆE KVOTE i vrhunske bonuse za online kladjenje!

A, kada sve to iskoristite i sastavite mundijalski tiket – možda vam baš on donose vredne nagrade!

Naime, Meridian je razvio novo takmičenje POGODI NAJVEĆU KVOTU – nagrade su vrhunske: MacBook, iPad, iPhone 14, Apple Watch i čak 500.000 RSD bonusa za online klađenje – čeka na vas!

Šta je potrebno da uradite? Da se registrujete na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji i odigrate tiket. U promociji učestvuju svi tiketi odigrani na meridianbet.rs sajtu ili aplikaciji, kao i tiketi odigrani na Meridian uplatnim mestima uz Meridian plus kartice. U promociji učestvuju i dobitni i nedobitni tiketi. Ukupna pogođena kvota kod nedobitnih tiketa računa se kao proizvod svih pogođenih kvota na tiketu.

Minimalna uplata je 100 RSD uz minimalan broj parova na tiketu pet, kao i minimalnom kvotom po paru 1.35. Takođe, potrebno je da tiket sadržati minimum jedan meč iz ponude za Svetsko prvenstvo u Kataru za tekući dan.

Pobednici su oni igrači koji na kraju takmičarskog perioda imaju tiket sa najvećom pogođenom kvotom.

PRIKLJUČI SE, POBEDI I NAVIJAJ SVETSKI!

MERIDIAN POKLANJA NAJVEĆI BONUS DOBRODOŠLICE: Ukoliko još uvek nemaš otvoren nalog na meridianbet.rs sajtu, registruj se već danas jer tom prilikom dobijaš fantastičan bonus bez uslova – čak 2.000 DINARA ZA TIKET!

Nema komentara

Ostavite komentar