PREDSEDNIK VUČIĆ NA SEDNICI VRHA SNS: Ostali smo sami, spreman sam da...

PREDSEDNIK VUČIĆ NA SEDNICI VRHA SNS: Ostali smo sami, spreman sam da idemo na izbore! OVACIJE TRAJALE 15 MINUTA

384
0
Podeli
Beograd, 10. decembra 2022.- Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vuèiæ obratio se naciji iz zgrade Generalnog sekretarijata predsednika Republike. FOTO TANJUG/ STRAHINJA ACIMOVIÆ/ bg

Bolje je da odemo u opoziciju nego da nam partijski i privatni interesi vode državu. Spreman sam da idem na izbore kao kandidat za premijera, ali neću popustiti pod ucenama – ni zapada, ni SPS, ni lažnih desničara!

Ovo je na današnjem sastanku vrha SNS poručio lider stranke i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, saznaju Novosti.

Nagoveštaj potpune promene aktuelne političke panorame u državi nasato je tokom sumiranja nedvane sednice Narodne skupštine posvećene Kosovu i Metohiji, šef države i vođa najjače političke opcije u Srbiji kazao je da je SNS bio usamljen u odbrani državnih interesa i da je uz sebe imao – narod.

– Veoma sam razočaran ponašanjem socijalista, koji su bili negde između, želeći da se dodovore svima – preneli su nam izvori iz SNS reči svoga lidera.

Vučić je, takođe, rekao i da mu je “dosta i pokvarenjaka koji bi da se bogate na račun stranke, često se pozivajući na njega prilikom svojih mutnih poslova, a kad god je trebalo da se bore za državu i narod prvi su okretali leđa”.

Vučić je svoje izlaganje završio rečima: Pobediće Srbija.

Usledile su ovacije koje su trajale 15 minuta!

Izvor:Kurir.rs/Novosti

Nema komentara

Ostavite komentar