SAOPŠTENJE GRADSKOG ODBORA SNS KRALJEVO

SAOPŠTENJE GRADSKOG ODBORA SNS KRALJEVO

1026
0
Podeli

Gradski odbor SNS Kraljevo, najoštrije osuđuje okupljanje opozicije pod patronatom dokazanih nasilnika u sopstvenim porodicama i na ulicama, pozivajući javno na ubistvo predsednika Aleksandra Vučića, koristeći tragični momenat u Srbiji.


Ovim potezom, opozicija vređa sve žrtve, njihove porodice i građane Srbije! San o sopstvenim foteljama, opoziciju goni da ne bira sredstva do ostvarenja cilja, destibilizacije zemlje i satanizovanje vlasti, pozivanjem na ubistvo predsednika Srbije i jezivim pretnjama Jeremićevih aktivista majci predsednika! Kraljevčani su pristojni ljudi, koji se saosećaju u bolu čitave Srbije i njih ne predstavlja pedesetak kvazi boraca za sopstveni interes okupljenih večeras na Trgu srpskih ratnika bez imalo stida i srama, bez trunke ljudskosti i poštovanja! Država Srbija je u ovim teškim danima, na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem preuzela niz mera u cilju suzbijanja nasilja i nasilnika, uz punu empatiju i saosećanje većinske Srbije u bolu koji nas je zadesio!
Razni Brkići, Milivojevići i kišobran družina, neće uspeti u jezivoj nameri da uruše nasiljem sve ono što pristojna Srbija želi i gradi!
Gradski odbor SNS Kraljevo daje punu podršku predsedniku Vučiću i Vladi Republike Srbije ne sumnjajući u mehanizme bezbednosti i odbrane naše države u borbi protiv nasilja!

Kaže se u saopštenju SNS Gro Kraljevo

Nema komentara

Ostavite komentar