Promocija diplomiranih studenata na Fakultetu tehničkih nauka u Čačku

Promocija diplomiranih studenata na Fakultetu tehničkih nauka u Čačku

93
0
Podeli

Na Fakultetu tehničkih nauka u Čačku je u petak, 14. juna 2024. godine održana svečana promocija studenata koji su svoje diplome stekli u školskoj 2022/2023. godini.
Ukupno je diplomiralo 418 studenata, 250 na osnovnim, integrisanim i master akademskim studijama i 168 na osnovnim i master strukovnim studijama.
Diplomci su se okupili u velikom amfiteatru fakulteta, gde im se posle intoniranja himne „Bože pravde“ obratila prof. dr Danijela Milošević, dekan Fakulteta tehničkih nauka u Čačku.


Čestitala im je na posvećenosti i radu koji su doveli do izuzetno značajnog uspeha kao što je sticanje diplome visokog obrazovanja i istakla da pored zahvalnosti koju treba da pokažu prema članovima porodice, profesorima i prijateljima koji su im pružali podršku na putu sticanja znanja, kao akademski građani budu svesni i odgovornosti koja prati ovo veliko dostignuće. Dekan fakulteta je istakla da je uverena da će diplomci imati puno profesionalnih izazova i uspeha na svom karijernom putu, a u tome će im pomoći znanja i iskustva stečena tokom obrazovnog procesa.
Marko Pavlović, student prodekan, je zatim čestitao svojim kolegama i poželeo im puno uspeha u daljem radu i životu. Znanje stečeno na fakultetu tehničkih nauka će im omogućiti pravilan izbor buduće profesije i kontinuirani napredak.
Fakultet tehničkih nauka u ime svih zaposlenih čestita diplomiranim studentima i želi im puno uspeha na svim životnim poljima.

Nema komentara

Ostavite komentar