VAKCINACIJA U HALI ZA ZAPOSLENE U LEONIJU U GIRU

VAKCINACIJA U HALI ZA ZAPOSLENE U LEONIJU U GIRU

915
0
Podeli

Prema najnovijem izveštaju Doma zdravlja Kraljevo, zaključno sa 6.aprilom protiv koronavirusa vakcinisana je ukupno  44 541 osoba. Prvom dozom  vakcinisano je 25 772 i drugom dozom 18 769 osoba .

Iz Doma zdravlja najavljuju  da će sutra u Hali sportova pre podne od 08-14h biti obavljena revakcinacija Sinofarmom  i Fajzerom i vakcinacija prvom dozom Sinofarma bez zakazanog termina. Od 14-20h  će se obavljati vakcinacija prvom dozom Sinofarm vakcine i to po spiskovima E-uprave i nastavlja se masovna vakcinacija lica bez termina.

Takođe, u prepodnevnim i popodnevnim terminima u Hali sportova se obavlja i vakcinacija ruskom i kineskom vakcinom zaposlenih u Leoniju i Giru.

Obaveštavaju se građani iz ruralnih područja da će Dom zdravlja nastaviti revakcinaciju u prepodnevnoj smeni u  Ušću, ,Vitanovcu, Vrbi ,Konarevu, Samailima i Ladjevcima, kao i vakcinaciju prvom dozom Sinofarma punoletnih lica bez zakazanog termina. Iz Doma zdravlja ističu da se vakcinacija punoletnih lica bez zakazanog termina obavlja u još 7 sela.

 

Nema komentara

Ostavite komentar