Na Fakultetu tehničkih nauka u Čačku otvorena prijava za besplatnu pripremnu nastavu

Na Fakultetu tehničkih nauka u Čačku otvorena prijava za besplatnu pripremnu nastavu

551
0
Podeli

Na Fakultetu tehničkih nauka u Čačku počela je elektronska prijava za besplatnu pripremnu nastavu za polaganje prijemnog ispita za upis na osnovne akademske i strukovne studije 2023. godine. Besplatna pripremna nastava za buduće studente realizovaće se onlajn, svake subote od sredine februara, a nastavu će izvoditi profesori i asistenti. Pripremna nastava biće organizovana za sve predmete koji se polažu na prijemnom ispitu.
– Besplatna pripremna nastava je postala tradicija na našem Fakultetu. Ovaj vid pripreme pokazao se kao dobra praksa i veliki broj maturanata je zabeležio odlične rezultate na prijemnom ispitu nakon pripremne nastave. Kao društveno odgovorna visokoobrazovna ustanova besplatnom pripremnom nastavom želimo da pomognemo đacima i njihovim roditeljima u pripremi prijemnog ispita, kaže dr Nataša Gojgić, prodekan na Fakultetu tehničkih nauka u Čačku .

Zainteresovani maturanti mogu se prijaviti za besplatnu pripremnu nastavu elektronski, putem sajta Fakulteta (http://www.ftn.kg.ac.rs/upis), a sve informacije u vezi sa upisom u narednu školsku godinu, budući brucoši mogu dobiti i u Viber zajednici, u koju se, takođe, učlanjuju putem sajta Fakulteta (http://www.ftn.kg.ac.rs/upis).

Nema komentara

Ostavite komentar