SAOPŠTENJE GrO SNS KRALJEVO

SAOPŠTENJE GrO SNS KRALJEVO

480
0
Podeli

U redakciju RTV Kraljevo i Ibarske novosti stiglo je saopštenje za javnost, koje prenosimo u celosti:

„Lopovski front“, pravi naziv za vas koji svoje političke drugove nalazite u Đilasovoj tajkunsko – lopovskoj družini, za vas koji se besramno finansirate stranim, zapadnim kapitalom. Prava ste vi družina vođena interesom sopstvenog džepa, lopov do lopova, nasilnik do nasilnika. A na čelu kolone vaš vrhovni komandant Đilas.

„Lopovski front“ pravi naziv za vas koji ni Кraljevačkim pozorištem niste znali da upravljate. A kako biste tek našim gradom i našom Srbijom? A za one za koje je Кraljevo „pogranično mesto“, koji nam jasno rekoše da za njih Кosovo nije Srbija, čiji saborci kažu da su Srbi genocidni narod, koji ne poštuju ni srpskog junaka ni generala mi kažemo da su ne samo „Lopovski front“ već i „Izdajnički front“.

SMS porukama se ne možete dopasti građanima Кraljeva, ali to je za vas jedini način jer obraza nemate da pred njih stanete. Razumemo da ste nervozni jer su vas i vaši glasači razotkrili i shvatili da vi niste nikakav lokalni front, već jedna Đilasova firma i „junaci“ na platnom spisku zapada. Ostaćete vi uvek samo jedan mali Đilasov „Lopovski front“.

Gradski odbor Srpske napredne stranke Kraljevo

Nema komentara

Ostavite komentar