Vučić : Ana Brnabić kandidat za predsednicu Skupštine Srbije, Šapić za gradonačelnika...

Vučić : Ana Brnabić kandidat za predsednicu Skupštine Srbije, Šapić za gradonačelnika Beograda

121
0
Podeli

Predsednik Srbije i član SNS-a Aleksandar Vučić rekao je da je dogovoreno na sednici Predsedništva SNS-a da je kandidat za predsednicu Skupštine Srbije Ana Brnabić, a kandidat za gradonačelnika Aleksandar Šapić. O mandataru za desetak dana, rekao je Vučić.

Vučić je rekao da je važno da Vladu formiramo što pre.

“Izabrali smo kandidata za Skupštinu Srbije, i gradonačelnika beograda, a sa mandatarom ćemo sačekati deset dana“, kaže Vučić.

Vučić je rekao da je dogovoreno da je kandidat za predsednicu Skupštine Srbije Ana Brnabić, a kandidat za gradonačelnika Aleksandar Šapić.

Vučić: Predsedništvo SNS-a dalo saglasnost za formiranje novog pokreta

Aleksandar Vučić je rekao da su govorili i o investicijama, ali i o ulaganjima u odbrambenu industriju.

“Govorili smo i o tome koliko je važno da podignemo našu odbrambenu industriju u uslovima kada EU već donosi zvanične odluke o militarizaciji kontinenta. Moramo da radimo ako želimo da opstanemo kao suverena i nezavisna država”, naveo je Vučić.

Dodao je da je obavestio članove predsedništva SNS-a o potezima države i da traži njihovu podršku za politiku očuvanja vojne neutralnosti, suvereniteta i nezavisnosti zemlje.

Istakao je da će u maju ili početkom juna početi izgradnja velike i važne fabrike u Vranju i da je reč o investiciji od stotina milijardi evra.

Dodao je da je posebno ukazao i da je zamolio da svi funkcioneri SNS-a čiji je odnos prema ljudima na lošem nivou moraju to da promene.

Vučić je naveo da se razgovaralo i o formiranju novog pokreta i da je predsedništvo stranke dalo saglasnost za to.

“Pokret nije stvar koja se formira za izbore. Mi ne pravimo pokret ad hok da bi neko dobio jedno poslaničko mesto više ili manje ili mesto u vladi više ili manje. Pokret se pravi da bi se zemlji pomoglo u najtežim uslovima. Želim da vam kažem da ja verujem da su i pred Srbijom i pred svetom najteža vremena dosad”, rekao je Vučić.

Izvor: RTS.RS

Nema komentara

Ostavite komentar