BOŽIĆNA POZORIŠNA AVANTURA

BOŽIĆNA POZORIŠNA AVANTURA

996
0
Podeli

Treća Božićna pozorišna avantura, čiji je naslov “Priče iz davnina”, počinje u sredu 14. janura predstavom Kraljevačkog pozorišta “Ivica i Marica”. Tokom šest dana, koliko traje ovogodišnja avantura, najmlađa pozorišna publika biće u prilici da vidi i šest različitih predstava.
Već 15. janura u goste dolazi Malo pozorište “Duško Radović” koje će izvesti predstavu “Tri praseta”. Početak predstave je u 18 časova. U subotu 16. janura, takođe od 18 časova, na repertoaru je predstava “Ružno pače”, jedna od najuspešnijih predstava Kraljevačkog pozorišta. Za ovu predstavu tekst je napisao Dejan Aleksić, a komad je režirala Aleksandra Kovačević.

U nedelju 17. janura, od 12 časova publika će moći da pogleda najbolju predstavu za decu u sezoni 2014/15 “Čarobnjak iz Oza”. U ponedeljak 18. janura u 18 časova Kruševačko pozorište nam donosi svoje viđenje “Pinokija”. Dok će u utorak 19. janura u 18 časova Pozorište za decu i mlade iz Kragujevca izvesti “Princezu na zrnu graška”. Za sve predstave tokom Božićne pozorišne avanture ulaznica košta 150 dinara. Ovogodišnju pozorišnu avanturu otvoriće glumac Malog pozorišta “Duško Radović”, Goran Balančević, inače jedan od najboljih srpskih lutkara. Svečano otvaranje je u sredu 14. janura u 18 časova.

Nema komentara

Ostavite komentar