SNS VRNJAČKA BANJA OSUDIO NAPADE NA PREDSEDNIKOVU DECU

SNS VRNJAČKA BANJA OSUDIO NAPADE NA PREDSEDNIKOVU DECU

1020
0
Podeli

“Nakon tobožnjeg glumatanja Dragana Đilasa o “napadu” na njegovu decu i njegovih tobože suza zbog stihova “Đilase lopove” koja su njegova deca čula ovih dana sa solitera širom Srbije, lideri tzv. SzS po njegovom nalogu nastavili su sa najprizemnijim i najmorbidnijim napadima na porodicu Aleksandra Vučića , tačnije na njegovo troje dece.
Napadi na predsednika Vučića čak i tokom pandemije , dok se lavovski borio za respiratore i medicinsku opremu, kojom se čuva svaki život u Srbiji nisu nas iznenadili jer od Đilasa drugo i ne može da se očekuje. Ali današnji orkestrirani napadi, pretnje i ponižavanja dece Aleksandra Vučića su kap koja preliva čašu čak i ako je reč o Đilasu i njegovim plaćenim medijima, analitičarima i sledbenicima različitih profila.
Monstruozne pretnje deci čija je jedina krivica sto su deca Aleksandra Vučića predstavljaju čin za najveću osudu a ujedno pokazuju u kakav mrak bi nas odveo Đilas.
Mi iz OO SNS Vrnjačka Banja najoštrije osuđujemo ovu današnju bestijalnost Đilasa i tzv. lidera SzS. Za nas su sva deca ista i borićemo se kao što to činimo već godinama, da Đilas i njegovi istomišljenici nikada više u Srbiji nemaju pravo da odlučuju o sudbini bilo koga . Naš put sa Aleksandrom Vučićem na čelu je put svakojakih pobeda i prosperiteta svakog građanina Srbije, a posebno svakog deteta čiji integritet ne može da ugrozi ni Đilas ni njemu slični pljačkaši Srbije.”

Stoji u saopštenju OO SNS Vrnjačka Banja

Nema komentara

Ostavite komentar