MAJA GOJKOVIĆ I ALEKSANDAR VULIN POZITIVNI NA KORONAVIRUS

MAJA GOJKOVIĆ I ALEKSANDAR VULIN POZITIVNI NA KORONAVIRUS

612
0
Podeli

Predsednici Narodne skupštine Srbije Maji Gojković danas je potvrđen pozitivan test na Kovid 19, a ona se nalazi u bolnici i prima neophodnu terapiju, potvrđeno je Tanjugu u njenom kabinetu. Gojković ima upalu pluća, ali se dobro oseća.

I ministar odbrane Aleksandar Vulin pozitivan je na korona virus, saopštilo je Ministarstvo odbrane Srbije. Nakon što je jedan od državnih sekretara u Ministarstvu odbrane hospitalizovan zbog pozitivnog testa na Kovid 19, a prilikom redovnog testiranja svih lica sa kojima je dolazio u dodir, konstatovano je da je i ministar odbrane Aleksandar Vulin pozitivan na Kovid 19, navodi se u saopštenju.

Ministar odbrane se oseća dobro i pošto nema nikakvih simptoma infekcije Kovid 19 nalazi se u samoizolaciji, piše dalje i dodaje da Vulin nastavlja sa redovnim obavljanjem dužnosti ministra odbrane pridržavajući se svih propisanih mera tokom samoizolacije.

Ministar odbrane Aleksandar Vulin ponovo apeluje na sve građane da se pridržavaju mera koje su Republički krizni štab i Vlada Srbije doneli u cilju sprečavanja širenja, suzbijanja i gašenja virusne infekcije Kovid 19.

Nema komentara

Ostavite komentar