Đilasa gorile morale da brane od naroda! U Vršcu ga zamolili da...

Đilasa gorile morale da brane od naroda! U Vršcu ga zamolili da ode, on vređao žene!

804
0
Podeli

Vrščani su zamolili Đilasa da napusti grad, ali se on upustio u vređanje naroda.

Osnivač Stranke slobode i pravde, Dragan Đilas danas je sa svojim saradnicima boravio u Vršcu, a na snimcima do kojih je došao 24sedam, vidimo da je još jednom prikazao nedolično ponašanje i svoje pravo lice.

Naime, njega su Vrščani zamolili da napusti grad, ali se on upustio u prepirku sa narodom!

Skupu je prisustvovalo i više desetina nezadovoljnih građana, koji su upitali Đilasa da li je došao da opljačka i njihov grad, nakon čega su usledile najgore uvrede i guranje žena uz pretnje.

Ubrzo su se uključili i pripadnici Đilasovog ličnog obezbeđenja, koji su želeli da ova grupa ljudi  napusti mesto, te su gurali sve pred sobom, uključujući i žene koje su se našle na njihovom putu.

Đilas nije stao u zaštitu nezadovoljnih građana, čak ni kada su članovi obezbeđenja i ostali pripadnici njegovog tima bili u raspravi sa jednom od sugrađanki i pokušavali da je udalje.

Njega je narod prozivao za pljačke o kojima se i ranije pričalo, te su negodovali što uopšte boravi u njihovom gradu.

Ovo nije prvi put da se Dragan Đilas obračunava sa građanima Srbije, poznato je javnosti da je nekoliko puta do sada vređao i pretio, i to ne samo građanima, već i novinarima, policiji, svakome ko bi mu se našao na putu.

Izvor: 24sedam.rs

 

Nema komentara

Ostavite komentar